top of page

zo 03 apr

|

Werkendam

Wim Hof Fundamental workshop

Become happy, strong and healthy

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
Wim Hof Fundamental workshop
Wim Hof Fundamental workshop

Tijd en locatie

03 apr 2022, 12:30 – 17:00

Werkendam, Van der Kunstraat 4, 4251 LN Werkendam, Nederland

Over het evenement

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding/Mindset. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

Dit zijn workshops tot 15 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils.

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen.

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor jong en oud vanaf 18 jaar, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Inloop: 12:30 uur

start workshop: 13:00 uur

Einde is rond 17:00 uur

Doe makkelijk zittende kleding aan en zorg voor badkleding en een handdoek.

Er zullen genoeg pauze momenten zijn waar je kunt genieten van een kop koffie of thee. 

Druk op de knop antwoord om te reserveren. 

Deel dit evenement

bottom of page