top of page
dark-buteyko 1.3.jpeg

Human Performance optimization Protocol

Ontdek hoe je zelf kunt bijdragen aan het bereiken van een optimale conditie, naast het genieten van gezond eten en regelmatige lichaamsbeweging. Enkele jaren geleden stuitte ik persoonlijk op de verrijkende voordelen van ademwerk en koudetraining voor mijn algehele gezondheid.

De wens om deze waardevolle methoden op een tijdbesparende en eenvoudig uitvoerbare manier in mijn dagelijkse leven te integreren, bracht me tot de ontwikkeling van een programma dat ik zelf jarenlang heb toegepast en nog steeds met succes gebruik. Met zorg heb ik dit programma gekoppeld aan wetenschappelijke inzichten en geoptimaliseerd, zodat iedereen dit stimulerende protocol gemakkelijk kan omarmen en ervaren.

Nu nodig ik jou uit om deze verrijking zelf te ervaren. Ontdek hoe je met eenvoudige stappen jouw welzijn kunt verbeteren. Het is mijn passie geworden om deze positieve ervaring met anderen te delen, en ik nodig je graag uit om de voordelen van dit programma in jouw leven te ontdekken. Doe mee en zet de eerste stap naar een gezonder en energieker leven!

01

Geaard slapen 

Slaap

Ontdek de waardevolle herontdekking van geaard slapen en til je nachtrust naar een hoger niveau. Net zoals ik jaren geleden ademwerk en koudetraining integreerde voor een gezonder leven, heb ik ook het belang van geaard slapen ervaren. 

In mijn eigen zoektocht naar welzijn heb ik deze praktijk geïntegreerd in mijn dagelijkse routine en de positieve impact ervan ervaren

 

. Nu deel ik graag mijn ontdekking met jou. Ontdek de voordelen van geaard slapen en neem de volgende stap naar een rustige en verkwikkende nachtrust. Ervaar het zelf en gun jezelf de weldaad van een diepe, ontspannen slaap.

02

15 min before wake-up

In de wereld van Magniful, vinden we tijd voor onszelf van onschatbare waarde. Hoe en wanneer? Slechts 15 minuten vóór je opstaat, wanneer de wereld nog in rust is en niemand je kan storen.

Start je dag met een geaarde nachtrust, en sta 15-20 minuten voor je wekker op. Vind een serene plek of neem plaats in je slaapkamer. Reflecteer op je gemoedstoestand: Hoe voel ik me? Wat is mijn innerlijke staat? Bij elke herhaling leer je jezelf beter kennen.

Voer vervolgens 3 diepe Quick Relax ademhalingsoefeningen uit (adem diep in door de neus en langzaam uit door de mond). Zo creëer je een moment van innerlijke rust en focus, een prachtige start van je dag. Ervaar het zelf en ontdek hoe deze eenvoudige routine je dag positief kan transformeren.

Zelfsbewustzijn

03

Ready Breathing 

Ademhalingsmeditatie

Laat de krachtige energie stromen met een  Power Energizer: doorloop drie rondes van de Ready Breathing

 

Schakel moeiteloos tussen het sympathische en parasympathische systeem en gun je lichaam de volledige voordelen van ademwerk. Ontdek de harmonie tussen ademhaling en energie, en geef jezelf de boost die je verdient.

 

Begeleidt jezelf naar een vernieuwde verbinding met je ademhaling, waardoor je lichaam in balans komt en je energiepeil verhoogt.

 

Ervaar de transformatie met onze Power Energizer en geef je dag een Magniful start.

 04 Movement

Wees zuinig op jouw lichaam en laat hem regelmatig bewegen

Pak een korte Movement moment. Bijvoorbeeld een sessie van pull-ups, push-ups en air Squad, kort maar krachtig.

 

Met de focus op consistentie boven intensiteit. .

Workout

05

Koude douche 

HPOP sluit je af met een verkwikkende koude douche. Stap direct onder de koude straal en start je dag met een krachtige overwinning.

 

Voel de verfrissing door je lichaam stromen en bereid je voor om de dag met vitaliteit tegemoet te treden.

 

Met deze eenvoudige stap je niet alleen fysiek, maar ook mentaal voorbereidt op de uitdagingen die voor je liggen.

 

Begin je dag met hernieuwde energie en voel de frisheid die je door de dag begeleidt!

Koude douche

Consistentie boven intensiteit.

De nadruk ligt op consistentie boven intensiteit. Het dagelijks uitvoeren van ons protocol helpt om de  voordelen te maximaliseren.

 

Door deze oefeningen regelmatig in je routine op te nemen, creëer je een solide basis voor duurzame welzijnsverbetering.

 

Net zoals kleine druppels een oceaan vormen, bouwt dagelijkse consistentie geleidelijk aan een sterke, gezonde levensstijl.

 

Dus, omarm de kracht van herhaling en ontdek hoe dagelijkse toewijding aan het HPOP protocol de sleutel is tot blijvende positieve verandering.

Wetenschap 

Binnen de wetenschap wordt steeds meer erkenning gegeven aan de waarde van ademwerk, cold exposure, en grounding voor de algehele gezondheid. Deze praktijken zijn niet slechts trends, maar worden ondersteund door solide wetenschappelijk onderzoek.

Ademwerk heeft aangetoond positieve effecten te hebben op stressreductie, emotioneel welzijn en het autonome zenuwstelsel. Cold exposure, bekend om zijn impact op het immuunsysteem en het verhogen van de stofwisseling, wordt steeds vaker erkend in wetenschappelijke kringen. Daarnaast heeft grounding, het contact maken met de aarde, verbanden met het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van een gezonde slaap.

Niet alleen in de gezondheidssector, maar ook in de wereld van topsport wordt steeds meer gebruik gemaakt van deze praktijken. Atleten ontdekken de voordelen van gecontroleerde ademhaling, koude-uitdagingen en aarding om hun prestaties te verbeteren en het herstel te versnellen. Magniful omarmt deze wetenschappelijk onderbouwde benaderingen om jou te ondersteunen op je reis naar welzijn en prestatieverbetering. Ontdek zelf de kracht van deze methoden en til jouw levenskwaliteit naar nieuwe hoogten.

"Sometimes you have to do things others won't do, to have the things others won't have"

Les Brown

bottom of page